Programa una visita de forma presencial

A tots els centres de salut el personal d’atenció a la ciutadania atén les peticions dels usuaris, també en la programació de visites que els usuaris sol·liciten presencialment. Es troben a les àrees d'atenció a la ciutadania en els horaris habituals d'obertura dels centres d'atenció primària (de dilluns a divendres de 8 a 20h). En el cas que el centre on es vol programar una visita sigui un consultori local, cal assegurar que el centre estigui obert, ja que per norma general l'horari és més reduït que el dels CAP.

Per saber els horaris de qualsevol dels centres abans d'anar a programar una visita presencialment utilitzeu el desplegable del menú superior Centres i professionals o consulteu el llistat dels centres per municipis dels diferents territoris: Barcelonès Nord, Maresme, Vallès Occidental o Vallès Oriental.

Per saber quin centre d'atenció primària es té assignat segons l'adreça del domicili utilitzeu el buscador que el Servei Català de la Salut posa a disposició de la ciutadania al seu web.

 

Clica per accedir al web i utilitzar el buscador (està a la part inferior de la pàgina web)