Ho heu fet possible

Aquestes últimes setmanes, a banda de donacions de material sanitari i cessions de vehicles per fer atenció domiciliaria i a residències, també hem rebut obsequis i àpats. Estem molt agraïts per la vostra solidaritat!

L'empresa Freshly Cosmetics ha regalat diversos dels seus productes naturals als professionals del CAP Gran Sol de Badalona, i una usuària del CAP Palau-solità i Plegamans ha entregat sabonets per tot l'equip de professionals que, a més, ha acompanyat d'una emotiva carta d'agraïment. La floristeria Badaorigen ha fet arribar una col·lecció d'orquídies pels treballadors dels CAP mataronins de Ronda Cerdanya i La Llàntia, com també ho ha fet la Floristeria Parets, amb un gran ram per l'Equip d'Atenció Primària Parets del Vallès.

Per la seva banda, Espinaler ha enviat una capsa amb bosses d'aperitius al CAP Sant Andreu de Llavaneres, els professionals del CUAP Sant Fèlix han rebut àpats de Telepizza i del Restaurant libanès Lahud's, i l'empresa Werfen ha fet arribar fruita al CAP Gran Sol.

 

 

I gràcies a la feina de voluntaris dels municipis de Mollet (a través de la gestió de la plataforma Marea Blanca) i de voluntaris de Vallromanes (a través de l'ajuntament) els professionals i pacients dels CAP Plana Lledó, CAP Can Pantiquet, CAP Montornès i diverses residències poden disposar de mascaretes de roba, pantalles protectores així com davantals de plàstic i gorros de tela.

 

 

Moltíssimes gràcies! Ho heu fet possible!