Ho heu fet possible

Les iniciatives veïnals i particulars per cuidar dels nostres professionals continuen.

 

Clica per ampliar

 

Un grup de veïnes de Sant Fost de Campsentelles ha confeccionat peces impermeables pels equips de protecció dels professionals del CAP. El material ha estat proporcionat per l’ajuntament del mateix municipi. I un particular ha donat 200 pantalles facials que s’han repartit entre el CAP El Masnou, el CAP Ocata i diverses residències del territori.

 

Per altra banda, també hem continuat rebent suport des del sector privat. L'empresa Szendex ens ha ajudat amb la logística i trasllat de material; la Residència Can Tarrida de Vilassar de Dalt ha cedit un vehicle a l'equip d'atenció primària del municipi perquè l'utilitzi per l'assistència domiciliària; els responsables de la campanya Abraça Barcelona i la Fundació Vila Casas han proveït de pantalles facials i mascaretes FP2 a professionals de centres de Sabadell; i des del projecte solidari en el que col·laboren SEAT i Pronovias s'han elaborat mascaretes que han arribat a professionals de Mollet, tot a través de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès.

 

Clica per ampliar

 

A més, el viver Floricultura Llorenç Vila, així com representants de l’Ajuntament de Teià, han volgut obsequiar els professionals de l’Equip d’Atenció Primària Ocata – Teià amb testos de flors i plantes per l’entrega i esforç d’aquestes setmanes.

Moltíssimes gràcies! Ho heu fet possible!