Programació amb els professionals del teu centre

Es poden programar dues modalitats de visites per internet. La més habitual és la visita que es fa amb els professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social que es tenen assignats. Es programen en els casos que es pateix un problema de salut que no requereix una atenció urgent, o quan es vol fer una consulta o una revisió preventiva. Per aquest tipus de programació online s'ha d'accedir al següent web que l'Institut Català de la Salut posa a disposició de la ciutadania. És imprescindible utilitzar el codi d’identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual per accedir-hi.

 

Clica per accedir al web de programació de visites

 

 

Programació de visites de salut internacional

 

L'altra visita que es pot programar via internet és amb la Unitat de salut internacional en el cas que es tingui previst sortir de viatge a països amb risc endèmic de malalties tropicals. La programació online d'aquestes visites es fa a través del següent web de l'Institut Català de la Salut. Com en el cas anterior, també és imprescindible introduir el codi d'identificació personal de la targeta sanitària per poder tramitar la petició.

 

https://ecap.ics.gencat.cat/VacunacioInternacionalInternet/Identificacio.aspx

 

Podeu consultar més informació respecte aquest servei que ofereix l'atenció primària a l'apartat Atenció a la salut internacional

Què és el codi CIP?

El codi CIP és el codi d'identificació personal que apareix a l'anvers de totes les targetes sanitàries individuals del Servei Català de la Salut. Està format per un conjunt de 4 lletres i 10 números que, de manera individual i unívoca, permet identificar cada persona acreditada del CatSalut.