Programa una visita

A través del portal web Cita prèvia i consultes, de l'Institut Català de la Salut, l'usuari pot explicar quina és la seva necessitat, ja sigui atenció mèdica, renovació de medicació, dubtes sobre la incapacitat laboral o qualsevol altre tràmit. El personal d'atenció primària atendrà la petició i donarà una resposta adequada a cada cas, bé amb la programació d'una visita si cal que l’usuari es dirigeixi presencialment al centre, o si es pot resoldre la seva consulta sense haver de desplaçar-se al CAP, indicarà com fer-ho.

És imprescindible utilitzar el codi d’identificació personal (CIP) de la targeta sanitària individual per accedir-hi.

 

 

Els usuaris també tenen l'opció de contactar amb els seus professionals de referència a través de La Meva Salut i l'eConsulta.

Si encara no teniu accés a aquest espai digital, podeu donar-vos d'alta a la pàgina de registre.

 

A més, es poden fer consultes i també programar visites a través de la central de trucades. L’horari del servei d'atenció telefònica és de dilluns a divendres no festius de 8h a 21h i el número varia en funció de la zona de l'àrea Metropolitana Nord on es resideix:

Centre

Per contactar amb la central de programació truqueu al número que apareixerà a continuació un cop seleccioneu els camps dels següents desplegables