Institut Català de la Salut i Gerència Territorial

L’Institut Català de la Salut (ICS) és l’empresa pública de serveis de salut més gran de Catalunya, amb 41.000 professionals que presten servei a gairebé sis milions de persones de tot el territori. Com a entitat de referència del sistema sanitari públic del nostre país, l’ICS té l’objectiu de millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, a través de la promoció dels hàbits saludables, de la prevenció dels problemes de salut i del tractament de les malalties, des de les més banals fins a les requereixen un abordatge més complex.

 

La Gerència Territorial de l'Àrea Metropolitana Nord és l’estructura organitzativa de l’Institut Català de la Salut que gestiona els dispositius d’atenció primària i atenció hospitalària de l’ICS a les comarques del Barcelonès Nord, el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental. Per tant, a més de la Direcció d’Atenció Primària, també gestiona l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, ubicat al Campus Can Ruti (Badalona).

 

En total, més de 8.000 professionals que comparteixen la missió de promoure i millorar la salut i  la qualitat de vida de les persones del nostre territori, mitjançant  una assistència sanitària excel·lent, integral i integrada, generant i compartint coneixement.