Ho heu fet possible

Des dels equips d'atenció primària del territori de l'àrea Metropolitana Nord volem agrair tot l'esforç de les administracions, empreses, entitats, moviments ciutadans i de particulars que ens han ajudat a través de cessions i donacions de material, i igual d'important, a través del seu suport i escalf.

Gràcies a vosaltres heu fet possible que sigui més fàcil seguir oferint-vos assistència en aquest context de pandèmia per la COVID-19.

 

Amb aquest vídeo, la Metropolitana Nord vol tenir un record per agrair tota l'ajuda altruista que hem rebut durant aquests mesos.

 

 

 

Tot i haver superat la situació d'emergència sanitària que va provocar l'arribada del SASRS-CoV-2 al territori,  volem continuar agraint les mostres de solidaritat que hem rebut i continuem rebent a dia d'avui.

 

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès han donat als professionals del centre del municipi còfies amb botons laterals per descansar les orelles, elaborades per les persones voluntàries del poble. I Garden Pizza des de Sant Cugat, l'empresa de càtering Sin Cubiertos de Barberà del Vallès i el restaurant Oasis, també de Barberà, han fet arribar les seves especialitats perquè diferents equips d'atenció primària poguessin reposar forces.

 

Moltíssimes gràcies! Ho heu fet possible!

Agraïments de setmanes anteriors

Ho heu fet possible... gràcies per les peces impermeables pels nostres EPI, pantalles facials i mascaretes; pel vehicle cedit, l'ajuda logísitca per trasllat de material i.. també pels vostres obsequis!

Ho heu fet possible... gràcies a les mascaretes i gorros de roba, pantalles facials i davantals de plàstic. I gràcies pels vostres obsequis!

Ho heu fet possible... gràcies a les pantalles protectores, telèfons mòbils i la netejadora semi-industrial!

Recollides a la notícia publicada el 16/04/2020 - "El suport de la ciutadania també arriba en forma de donacions particulars a l'atenció primària de l'àrea Metropolitana Nord"

Recollides a la notícia publicada el 07/04/2020 - "L'atenció primària de l'àrea Metropolitana Nord continua rebent mostres de suport amb donacions i cessions de vehicles"

Recollides a la notícia publicada el 30/03/2020 - "Solidaritat al territori de l'àrea Metropolitana Nord amb cessions de vehicles i donacions de guants i mascaretes".