Atenció a la salut internacional

Clica per consultar el tríptic de totes les unitats de salut internacional

La Unitat de salut internacional és un espai assistencial, acreditat pel Ministeri de Sanitat, que us ofereix serveis d’atenció sanitària personalitzada, vacunació internacional, recomanacions i consells sanitaris si teniu previst sortir de viatge a països amb risc endèmic de malalties tropicals.

Abans del viatge realitzen activitats de prevenció i promoció de la salut: donen informació i consells de viatge i ajuden a preparar la farmaciola adequada al país de destinació. Si és necessari, també administren les vacunes corresponents i prescriuen el tractament preventiu per a la malària o el paludisme. Disposen de totes les vacunes possibles, tant les dependents del Ministeri de Sanitat com les dependents del Departament de Salut de la Generalitat.

A més a més, fan el cribratge i diagnòstic d’infeccions tropicals importades en persones adultes i en infants de qualsevol nacionalitat, ja siguin immigrades o arribades d'un viatge.

 

L'àrea Metropolitana Nord actualment compta amb una Unitat de salut internacional, situada a la planta soterrani (-1) del CAP La Salut , a Badalona (horari de visites: de 9 a 14h).

 

Podeu ampliar informació sobre la vacunació internacional al web Canal Salut.

 

 

Informació actualitzada a data 18.07.2022

És recomanable planificar amb temps el vostre viatge.

Podeu programar visites de manera online

Clica per accedir al web de programació de visites de salut internacional