#JuntsInvencibles 

La campanya #JuntsInvencibles és un espai on poder reconèixer l'esforç, la contribució i el gran treball que professionals sanitaris i no sanitaris de l'atenció primària del nostre territori han fet i continuen fent amb relació al Coronavirus SARS-CoV-2.

Amb aquest vídeo hem volgut posar en valor la gran tasca feta aquests darrers mesos per part dels professionals assistencials i d'altres àmbits igualment essencials.

 

 

També podeu veure un recull de fotografies penjades des de l'àlbum "#JuntsInvencibles - Atenció Primària" del nostre perfil a Flickr. I amb l'etiqueta #JuntsInvencibles podeu recuperar les publicacions fetes als nostres perfils de perfils de Twitter i Facebook on hem explicat quina feina hem fet des de l'atenció primària del territori.

 

 

 

A més, diversos equips d'atenció primària han anat gravant vídeos durant aquestes primeres setmanes per agrair el suport rebut, donar molts ànims i emplaçar a la ciutadania a que es quedés a casa en el període de confinament. Els hem recollit tots i els podeu veure a continuació:

Gràcies per quedar-vos a casa, des del CAP Doctor Robert de Badalona

Ajuda'ns, queda't a casa!, des del CAP Sant Oleguer de Sabadell

#Quedatacasa, des del CAP Premià de Mar

I tu... Queda't a casa!, des del CAP Arenys de Mar

Resistirem entre tots, des del CAP Can Pantiquet de Mollet

Tot anirà bé, des del CAP Bufalà-Canyet de Badalona

Guanyarem la batalla!, des del CAP Plana Lledó de Mollet

Estem amb tu, des del CAP La Salut, de Badalona

CoronaCentre 2020, des del CAP Centre, de Sabadell